Třídit pobyty
Oblíbené kategorie

Aktivní víkend v Harrachově 

Image

Wellness hotel Svornost***, Harrachov
cena: 3 290,- Kč  

Popis pobytu:

Prožijte aktivní víkend a vyrazte do Harrachova na hory. V zimě můžete lyžovat a v létě podniknout nějakou zajímavou túru po okolí. Po celodenní únavě jistě uvítáte relax v podobě masáže, koupele či plavání v bazénu. V letním období hotel pořádá jednou týdně, v případě hezkého počasí, venkovní grilování pod hotelem či na terase - večer místo večeře pro hosty s polopenzí. V zimní sezóně večerní program denně (kromě soboty) - diskotéky a živá hudba, v letní sezóně min. 1x týdně živá hudba a diskotéka.

Místo pobytu:

Wellness hotel Svornost***, Harrachov 

http://www.hotelsvornost.cz/cs/lodging/ 

 

Wellness hotel Svornost*** Harrachov je vzdálen 5 min. pěšky od centra Harrachova a 10 min. od lanovky na Čertovu horu. V hotelu se nachází relaxační centrum - krytý bazén, stolní tenis, fitness, sauna, masáže, vodní masáže, perličková lázeň + vonné esence, vířivka na nohy, parafinový zábal, kosmetika, v zimě půjčovna lyží a lyžařských doplňků + úschovna lyží, v létě půjčovna kol. Parkování: za poplatek 100,- Kč za automobil a den na hotelovém parkovišti.

 

 

Program  pobytu:

  • 2x ubytování pro 2 osoby2x snídaně
  • 2x polopenze
  • 2x  wellcome drink
  • 2x wellness procedura v hodnotě 290,- Kč / osobu (procedury lze i kombinovat, např. perličková koupel za 190,- Kč + sauna za 90,- Kč nebo si lze připlatit např. aroma masáž částečná za 350,- Kč a klient doplatí pouze 60,- Kč)
  • bazén po celou dobu pobytu
  • v zimním období 15% slevu na skipass
  • v létě 15% sleva na lanovku na Čertovu horu.

 

Cena voucheru: 

3 290,- Kč za 2 osoby 

 

Platnost voucheru: 

do 20.12.2011 

 

 
VERA PRODUCTION, s.r.o., SRBÍNSKÁ 1373/18, PRAHA 10, 100 00, IČO: 284 03 983,
DIČ: CZ28403983, web: www.veraproduction.cz, e-mail: parpelova@veraproduction.cz