Třídit pobyty
Oblíbené kategorie
HLAVNÍ STRANA arrow Salon vín ve Valticích

Salon vín ve Valticích  

Image

penzion Siesta***, Valtice
původně 1 700,- Kč, NYNÍ 1 350,- Kč!!! 

 

Popis pobytu: 

Jste milovníci vína, přírodních krás, zámků a starobylých hradů? Potom navštivte nejteplejší oblast v srdci Evropy zvanou Zahrada Evropy. Nacházejí se zde vedle sebe dvě rezervace pod ochranou UNESCO: Pálava a Lednicko-valtický areál s kilometry cyklistických i pěších tras. Další zajímavostí je Salon Vín, který je nejvyšší soutěží vín v ČR, zastřešuje systém nominačních soutěží. Na vlastní soutěž navazuje celoročně otevřená veřejná degustační expozice nejlepších sta vín, umístěná ve sklepních prostorách státního zámku ve Valticích.

Typ pobytu:

Dárkový vouchery pro 2 osoby

Místo pobytu:

penzion Siesta***, Valtice

http://www.penzion-siesta.cz/
 

Malebný penzion Siesta, který se nachází 800 m od centra města Valtice a nabídne Vám útulné a komfortní ubytování. Za branou penzionu je dvůr s parkovištěm, zahrada, letní terasa, dětský koutek, víceúčelové hřiště, pétanque, ruské kuželky, velké přírodní ohniště, stolní tenis, kolárna pro úschovu kol. V penzionu je 11 pokojů (jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových) s celkovou kapacitou 27 lůžek + 7 přistýlek.

 

Program pobytu:

  • 1x ubytování pro 2 osoby
  • 1x snídaně pro 2 osoby
  • 1x volná degustace v Salonu vín pro 2 osoby
  • Vybraná kolekce čtyř odrůd (bílé suché a polosladké, růžové a červené) s využitím moderního výdejníku vín značky "By The Glass". Doba trvání programu je cca 15 - 20 minut.
  • parkování
  • internet

 

Cena voucheru:

1 320,-Kč pro 2 osoby 

 

Platnost voucheru:

do 31.5.2011

  

 

 
VERA PRODUCTION, s.r.o., SRBÍNSKÁ 1373/18, PRAHA 10, 100 00, IČO: 284 03 983,
DIČ: CZ28403983, web: www.veraproduction.cz, e-mail: parpelova@veraproduction.cz